VDG Installaties thuis in koeltechniek

Wij van VDG Installaties zijn thuis in koeltechniek, letterlijk en figuurlijk. Al sinds jaar en dag installeren en onderhouden wij koelcellen, vriescellen en andere koelinstallaties. Deze jarenlange ervaring stelt ons in staat om voor elk koeltechnisch vraagstuk een passende oplossing aan te bieden. Wij snappen wat er echt leeft en zijn op de hoogte van alle recente ontwikkelingen op koeltechnisch vlak. Koeltechniek hoeft volgens ons niet enkel ‘koel’ te zijn: innovatie en vooruitgang zijn voor ons minstens even belangrijk.

Thuis in verschillende toepassingen

De kennis en koelcellen van VDG Installaties zijn toepasbaar in meerdere situaties. Onze koelcellen zijn reeds succesvol gebruikt voor het koelen van allerhande soorten voedingsproducten tot het koelen van medicijnen, filmrollen en laboratorium materiaal.

Koeltechniek op maat

Net omdat onze koeltechnische oplossingen steeds op maat en afspraak gebeuren, kunnen wij binnen iedere toepassing en voor iedere structurele eis een koeltechnisch antwoord bedenken. Geen afmeting is ons te groot. Gaande van een koelcel bij de plaatselijke slager tot reusachtige koelcellen waarin duizenden pallets gestapeld kunnen worden: geen uitdaging gaat onze pet te boven.

Offerte

Binnen 4 uur antwoord op uw offerte aanvraag!

Vraag direct uw offerte aan

En dat maakt ons bijzonder

Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij weten wat klanten ├ęcht willen. Wij hechten er dan ook alle belang aan om de klant zijn wensen zo uitgebreid mogelijk af te speuren en praktische oplossingen op maat aan te bieden. Wij weten hoe belangrijk het is dat sommige producten voortdurend gekoeld moeten blijven en zijn op de hoogte van de geschikte koelingstijden. Een weldoordachte koeltechniek is voor sommige bedrijven nu eenmaal de sleutel tot succes. Wij willen niet enkel degene zijn die hen die sleutel aanreikt – wij willen degene zijn die voor hen de ideale sleutel maakt die op ieder moment op het geschikte slot past.

Koeltechniek is voor ons geen werk, het is een passie – die passie willen we graag op onze klanten overdragen. Van een kleine installatie tot het koelen van honderden tonnen aan voedingsproducten: steeds zullen wij dezelfde inzet, doorzettingsvermogen en expertise aan de dag leggen om van uw onderneming een succes te maken.