Koelcellen

U bent op zoek naar een kwalitatief hoogstaande oplossing voor uw tekort aan vries- of koelcapaciteit? Begrijpbaar, koelcellen zijn immers van cruciaal belang voor alle soorten voedingsbedrijven. Ze houden uw producten tussen de processen door koel of bewaren ze voor verdere distributie.

Oplossingen op maat van uw producten

Op vlak van koeling van voedingsproducten zijn er bepaalde voorwaarden waaraan u zich moet houden. Hoe dan ook is het belangrijk dat de producten binnen een geschikte en voorgeschreven tijd gekoeld worden. Op basis van de door u gebruikte voedingsproducten zal er dus een keuze gemaakt moeten worden op vlak van het geschikt koelvermogen en type verdampers. Wij bij “bedrijf” hebben een jarenlange ervaring en expertise op dit vlak en staan u met raad en daad bij in de ideale oplossing.

Wij garanderen een totaaloplossing

Bij ons geen halve maatregelen. Wij zorgen voor een totaaloplossing voor uw koelproblemen. Onze koelcellen zijn niet enkel altijd perfect geïsoleerd, uitermate onderhoudsvriendelijk en piekfijn afgewerkt, maar bovendien verzorgen wij ook de totaalinstallatie. Onze service reikt van het installeren van de geïsoleerde tussenwanden tot de juiste verlichting en vloerverwarming.

Offerte

Binnen 4 uur antwoord op uw offerte aanvraag!

Vraag direct uw offerte aan

Waarom kiezen voor VDG Installaties?

Wij hebben reeds een jarenlange expertise indien het aankomt op de installatie van hoogwaardige koelcellen. Bij ons kan u niet enkel terecht met al uw praktische problemen, wij hebben ook de nodige ervaring om samen met u praktijkgerichte oplossingen te bedenken. Onze koelcellen zijn dan ook leverbaar in tal van afmetingen en uitvoeringen – gaande van demonteerbare koelsystemen tot zeer grote industriële koelcellen- waardoor ze voor elke toepassing geschikt zijn. Onze ervaring en efficiënte manier van werken resulteert bovendien in zeer competitieve prijzen en hoogstaand kwalitatief werk. Bij “bedrijf” bent u welkom met al uw koelproblemen: wij hebben steeds een oplossing op maat voor u klaar.