Vriescellen

Vriescellen op maat van uw onderneming

En dat mag u letterlijk nemen: geen enkele afmeting is ons te groot of te klein. Bovendien zijn onze vriescellen geschikt voor allerhande toepassingen, afhankelijk van de wensen van uw onderneming. Deze vriescellen kunnen gebruikt worden voor het simpelweg invriezen van voedingsproducten, maar ook voor dagelijks intensief invriezen (restaurant), extreem koud invriezen (roomijs) of het extreem snel invriezen. Wij werken op maat van uw onderneming en dit volgens uw wensen en voorkeuren.

Kwaliteit gegarandeerd

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat het voor uw onderneming van levensbelang is dat de producten goed en correct ingevroren worden. Wij snappen dat alles begint bij een correct gekozen en goed geïnstalleerde vriescel. Daarom bieden wij u alleen de beste apparatuur aan en besteden wij alle zorg aan een goede plaatsing. Net als u willen wij dat uw bedrijf succesvol kan ondernemen zonder verdere zorgen. Iedere opdracht is voor ons dan ook uniek en wij luisteren met plezier naar uw vragen, wensen en bekommernissen. Wij geloven dat we enkel zo tot de ideale oplossing kunnen komen.

Offerte

Binnen 4 uur antwoord op uw offerte aanvraag!

Vraag direct uw offerte aan

VDG installaties specialist in vriescellen

Een zogenaamde vriescel is een volledig afgesloten ruimte die met opzet wordt gekoeld tot een temperatuur onder het vriespunt. Het vriezen zelf gebeurt meestal met gas of elektrisch Dergelijke vriescellen bestaan er in alle soorten en maten, afhankelijk van uw noden en wensen. Wij van VDG Installaties hebben een jarenlange ervaring als het aankomt op koel- en vriescellen waardoor we u steeds kunnen begeleiden bij de keuze, plaatsing én installatie van uw ideale vriescel. Onze ervaring strekt zich over alle domeinen, gaande van kleine vriescellen voor het bewaren van voedingsproducten tot reusachtige vriescellen met immense invriescapaciteiten en -mogelijkheden. VDG Installaties, uw specialist op vlak van vriescellen.