Airconditioning Dordrecht

Woont of werkt u in Dordrecht en bent u op zoek naar een nieuwe airconditioning? Bij VDG Installaties kunt u snel en gemakkelijk een betaalbare airco laten installeren om de hitte en de vochtigheid in uw huis of op werk een halt toe te roepen.

Een bijkomend voordeel, een airco hoeft helemaal niet duur te zijn, zeker niet als u dit afzet tegen de grote voordelen die een airconditioning u kan brengen. Een fijne temperatuur, in combinatie met een afgewogen luchtvochtigheid zorgen er namelijk voor dat u stukken beter functioneert.

Airconditioning voor Particulieren

Voor veel mensen die op zoek zijn naar een airconditioning in Dordrecht, is de voornaamste reden vaak het verkrijgen van een betere nachtrust tijdens warme zomerse nachten in de slaapkamer. Ook overdag zorgt de airconditioning in de woonkamer voor een aangename temperatuur.

Nederland is wat dat betreft namelijk een lastig land. Het is zelden tot nooit nodig om een airco in huis te hebben, maar als het dan een keer warm is, loopt de luchtvochtigheid heel snel op tot benauwende waardes.

De reden hiervoor is dat Nederland een zeeklimaat heeft. Bij warm weer verdampt er dus snel veel water dat vervolgens in de lucht wordt opgenomen. Dit is ook een belangrijke reden dat warm weer in Nederland meestal niet lang duurt en over het algemeen wordt afgesloten met een vervelende onweersbui.

Een airconditioning in huis zorgt er vooral voor dat u `s nachts normaal kunt slapen zonder dat de lakens aan uw huid kleven en u geen last meer heeft van slapeloze nachten. Ook overdag bieden ze een verademing bijvoorbeeld wanneer u thuis aan het werk bent.

Zakelijke airconditioning in Dordrecht

Waar het in de woning vooral vervelend is, is het hebben van een airconditioning op kantoor vooral een kwestie van arbeidsproductiviteit.

Op het moment dat het klimaat op uw werk namelijk goed is, presteren mensen nou eenmaal een stuk beter. Uw werknemers kunnen zich nou eenmaal een stuk beter concentreren op de werkzaamheden als er een aangenaam klimaat is in de werkruimte.

Zeker in een bedrijf waarop kantoor meerdere mensen en apparaten dienst doen is een airconditioning systeem een slimme investering die zich na verloop van tijd vanzelf terugverdient. Bovendien is het ook van belang voor het welbehagen uw werknemers. Het is voor hen een stuk aangenamer om de werkdag door te brengen in een kantoorruimte die voldoende gekoeld is.

Veel keuze in verschillende airconditioning modellen

Airco systemen zijn er je in veel verschillende soorten en maten. De ideale keuze hangt af van uw uiteindelijke wensen en uw budget. Daarnaast moet het koelvermogen afgestemd zijn op de ruimte die gekoeld moet worden, zodat ook op de warmste zomerdagen een aangename temperatuur mogelijk gemaakt kan worden. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de airconditioning modellen pagina. Wij helpen u graag met een passend voorstel en advies.

Grote(re) bedrijven en ruimten koelen

Voor grotere bedrijven uit Dordrecht is vaak één airconditioning niet voldoende. Zij kiezen vaak voor een systeem die in het hele bedrijf aanwezig is, er is dan sprake van een geïntegreerd systeem met al dan niet meerdere koelmotoren die extern, zoals op het dak, geplaatst zijn.

Hierbij wordt de warme lucht via een buizensysteem aan het plafond onttrokken en op één plek naar buiten geblazen. Zo kan er met een druk op de knop een kantoorpand gelijktijdig en geheel koelen naar een en dezelfde temperatuur.

Ook bij u in de buurt >