Airconditioning zakelijk

Een positieve werksfeer en een gunstig werkklimaat zijn een belangrijk onderdeel van een geschikt Human Resource beleid. Een dergelijk gunstig werkklimaat kan dan ook enkel gegarandeerd worden met een speciaal ontworpen aircosysteem of een compleet klimaatbeheersingsysteem. Niets is aangenamer dan werknemers die dagelijks opnieuw met een brede glimlach op het werk aankomen.

Airconditioning

Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden binnen uw onderneming hebben wij verschillende modellen die wij u kunnen aanbieden. Voor grotere ondernemingen zal vaak een zogenaamd kanaalmodel geschikt zijn. Hoe dan ook komen wij met plezier ter plaatse om onze uitgebreide expertise en ervaring met u te delen.

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing gaat nog een stap verder dan een klassieke airconditioning. Klimaatbeheersing stelt u in staat om de kwaliteit van de lucht nog meer te reguleren. Er bestaan systemen die u toelaten om de lucht te koelen, te verwarmen, te filteren en de luchtvochtigheid te bepalen. Ook hier kunnen wij van VDG Installaties u uitgebreid informeren en de meest geschikte oplossingen aanmeten.

Wandmodel

Voor een klein kantoor van circa 4 bij 5 meter is ons wandmodel een simpele en praktische oplossing.
Is het bij u niet mogelijk om de airconditioning in het plafond weg te werken? Ook dan kiest u voor ons wandmodel.

Cassette Model

Dit model is uitermate geschikt voor een vergaderruimte, kantine of kantoortuin. Het cassettemodel wordt volledig in het plafond weggewerkt. Via het decoratieve rooster blazen instelbare uitblaaslinealen lucht uit in 2, 3 of 4 richtingen. Dit voorkomt tocht en vermindert de warmte van de verlichting.

Vloermodel

Ons vloermodel is bij uitstek geschikt voor ruimtes met hoge plafond of ruimtes waarbij het plafond intact moet blijven. Dit model wordt tegen een wand geplaatst. Het model kan uitstekend in een kast of vensterbank worden weggewerkt. hiermee blijft het karakter van de ruimte onaangetast, maar geniet u wel van een aangename temperatuur.

Plafondmodel

Dit model is vooral geschikt voor rechthoekige ruimtes (circa 40m2). Het plafondmodel blaast de lucht strak langs het plafond, met een bereik van maar liefst 10 meter. Plafondmodellen kunnen volledig onder of tot maximaal tweederde in het plafond worden geïntegreerd.

Kanaalmodel

Zoekt u een geruisloze, onzichtbare en volledig tochtvrije airconditioning? Dan raden wij u ons kanaalmodel aan. Dit model wordt volledig boven het plafond gemonteerd. Akoestische kanalen en luchtslangen blazen de lucht via fraaie uitblaasroosters gelijkmatig de ruimte in. U geniet ongestoord van een aangename temperatuur.

VRF Systemen

Met het VRF systeem is het mogelijk om meerdere binnenunits te benutten met behoud van individuele regelmogelijkheden. Het is zeer geschikt voor gebouwen waar een centrale koeling en/of verwarming nodig is. Het VRF Systeem koelt de ene ruimte en verwarmt gelijkertijd de andere ruimte. Dit systeem is te realiseren tegen lage installatie – en onderhoudskosten en heeft een gunstig energie verbruik. Dit systeem komt in aanmerking voor subsidie. Zolang dit door de Novem wordt toegekend.