Airconditioning kantoor

Airconditioning op kantoor

Kantoorruimten vormen de meest gekozen ruimtes op het gebied van airconditioning. Wij schrikken daar niet van: het zijn dan ook ruimtes waar mensen urenlang samenwerken en waar allerhande computers en andere apparatuur de ruimte verder opwarmen. Om een prettige en aangename werktemperatuur te garanderen, uiteraard ook ideaal op vlak van productiviteit en werktevredenheid, valt airconditioning niet langer weg te denken.

Airconditioning voor op kantoor is uiteraard totaal verschillend dan de klassieke comfortkoeling die in een woning plaatsvind. Afhankelijk van het soort kantoor (thuiskantoor, kantoorverdieping en/of bedrijfspand) gaan wij dan ook samen met u op zoek naar de best mogelijke oplossing.

Mogelijkheden

Afhankelijk van uw eigen behoeften werken wij een plan voor u uit. Zo kunnen wij bijvoorbeeld aan de hand van een kanaalmodel een systeem uitwerken waarbij de airconditioning volledig onzichtbaar aanwezig is. Wij beschikken over allerhande modellen en ontwerpen waardoor wij zonder al te veel problemen uw kantoor systematisch kunnen koelen of verwarmen, gaande van een individueel thuiskantoor tot een volledige kantoorhal. Wij houden daarbij voortdurend rekening met het comfort van uzelf en uw personeel en kiezen daarom voor een fluisterstil en tochtvrij systeem gericht op de hoogste mate van werkcomfort.

Wandmodel

Voor een klein kantoor van circa 4 bij 5 meter is ons wandmodel een simpele en praktische oplossing.
Is het bij u niet mogelijk om de airconditioning in het plafond weg te werken? Ook dan kiest u voor ons wandmodel.

Cassette Model

Dit model is uitermate geschikt voor een vergaderruimte, kantine of kantoortuin. Het cassettemodel wordt volledig in het plafond weggewerkt. Via het decoratieve rooster blazen instelbare uitblaaslinealen lucht uit in 2, 3 of 4 richtingen. Dit voorkomt tocht en vermindert de warmte van de verlichting.

Vloermodel

Ons vloermodel is bij uitstek geschikt voor ruimtes met hoge plafond of ruimtes waarbij het plafond intact moet blijven. Dit model wordt tegen een wand geplaatst. Het model kan uitstekend in een kast of vensterbank worden weggewerkt. hiermee blijft het karakter van de ruimte onaangetast, maar geniet u wel van een aangename temperatuur.

Plafondmodel

Dit model is vooral geschikt voor rechthoekige ruimtes (circa 40m2). Het plafondmodel blaast de lucht strak langs het plafond, met een bereik van maar liefst 10 meter. Plafondmodellen kunnen volledig onder of tot maximaal tweederde in het plafond worden geïntegreerd.

Kanaalmodel

Zoekt u een geruisloze, onzichtbare en volledig tochtvrije airconditioning? Dan raden wij u ons kanaalmodel aan. Dit model wordt volledig boven het plafond gemonteerd. Akoestische kanalen en luchtslangen blazen de lucht via fraaie uitblaasroosters gelijkmatig de ruimte in. U geniet ongestoord van een aangename temperatuur.

VRF Systemen

Met het VRF systeem is het mogelijk om meerdere binnenunits te benutten met behoud van individuele regelmogelijkheden. Het is zeer geschikt voor gebouwen waar een centrale koeling en/of verwarming nodig is. Het VRF Systeem koelt de ene ruimte en verwarmt gelijkertijd de andere ruimte. Dit systeem is te realiseren tegen lage installatie – en onderhoudskosten en heeft een gunstig energie verbruik. Dit systeem komt in aanmerking voor subsidie. Zolang dit door de Novem wordt toegekend.