Airconditioning serverruimte

Wij houden uw gegevens koel

Het belang van een goed werkende koeling in een serverruimte valt vast en zeker niet te onderschatten. De warmte die dergelijke servers produceren durft nog al eens fel op te lopen. Zonder efficiƫnte koeling kunnen er zo zeer grote technische problemen ontstaan, al dan niet gevolgd door vermijdbaar gegevensverlies.

De koeling van een serverruimte verloopt echter volledig anders dan comfortkoeling. Kies daarom voor de jarenlange ervaring en kennis van VDG Installaties. Wij staan bovendien voortdurend klaar om bij problemen meteen ter plaatse te komen.

Hoe gaan wij te werk ?

Voor ons is het belangrijk om aandacht te hebben voor de specifieke noden van uw serverruimte. De opgewekte warmte, het warmtepotentieel, het beschikbare budget en de structuur en vormgeving van de desbetreffende ruimte zelf zijn alvast goede indicatoren. Op basis van onze analyse ter plaatse stellen wij u het best geschikte koelsysteem voor (een wandmodel voorzien van winterregeling, een redundant dubbel uitgevoerd systeem of een close control airco behoort tot de mogelijkheden). Onze specialisten ter zake staan u hoe dan ook met raad en daad bij om de ideale en veiligste oplossing voor uw serverruimte te garanderen.