Airconditioning slaapkamer

Onderzoek heeft aangetoond dat een goede nachtrust uitermate belangrijk is voor uw prestaties overdag. Een goede nachtrust kan dan ook enkel en alleen bij een aangename slaaptemperatuur. Wij bij VDG Installaties weten dat en bieden u oplossingen aan op maat waardoor u ook tijdens de zwoele zomerdagen opnieuw kan genieten van uw welverdiende nachtrust.

Speciaal op maat van uw comfort

Bij VDG Installaties staat steeds uw slaapcomfort voorop. Voor ons is het belangrijk dat uw kamer niet enkel energiezuinig gekoeld wordt, maar dat u ook comfortabel kan slapen zonder tocht of geluid. Om die reden hebben wij een uitgebreid aanbod aan fluisterstille airconditioners die bovendien ook uitermate energiezuinig zijn. Voor wie last heeft van bepaalde aandoeningen zoals hooikoorts of astma hebben we bovendien speciale modellen ter beschikking met zogenaamde luchtreinigende functies.

En op maat van uw slaapkamer

Comfort is één ding, kwaliteit is iets anders. Op basis van uw persoonlijke slaapkamersituaties kunnen wij verschillende modellen aanbieden en inbouwen, gaande van vloermodellen tot wandmodellen of kanaalmodellen. Dit alles op maat van uw slaapkamer en volgens uw voorkeuren en uw beschikbaar budget. Wij van VDG Installaties staan voor comfortabele kwaliteitsoplossingen op maat van uw slaapkamer.