Airconditioning particulier

Airco voor in huis

Waar is de tijd gebleven dat een aircosysteem in huis halen een exclusief en onbetaalbaar voorrecht was van de rijkere klasse? Tegenwoordig zijn aircosystemen veel betaalbaarder geworden waardoor ook u het in huis kan halen. Wij van VDG Installaties B.V. installeren meer dan ooit tevoren aircosystemen bij particulieren, uitgaande van een simpele aansluiting in de woon- of slaapkamer tot uitgebreide systemen met bijvoorbeeld speciale luchtfilters.

Verschillende modellen en mogelijkheden

Afhankelijk van de specifieke situatie en uw persoonlijke vereisten hebben wij verschillende modellen en mogelijkheden om uw aircosysteem te installeren. Zo kan u kiezen voor een designmodel, mooi aansluitend bij uw interieur, maar ook voor een weinig zichtbaar model. Wij beschikken over zogenaamde vloermodellen, plafondmodellen en kanaalmodellen waarbij enkel een rooster zichtbaar is . Wij begeleiden u graag in uw keuze en schetsen u met plezier een overzicht van alle mogelijkheden voor uw woning.

Wandmodel

Voor een klein kantoor van circa 4 bij 5 meter is ons wandmodel een simpele en praktische oplossing.
Is het bij u niet mogelijk om de airconditioning in het plafond weg te werken? Ook dan kiest u voor ons wandmodel.

Cassette Model

Dit model is uitermate geschikt voor een vergaderruimte, kantine of kantoortuin. Het cassettemodel wordt volledig in het plafond weggewerkt. Via het decoratieve rooster blazen instelbare uitblaaslinealen lucht uit in 2, 3 of 4 richtingen. Dit voorkomt tocht en vermindert de warmte van de verlichting.

Vloermodel

Ons vloermodel is bij uitstek geschikt voor ruimtes met hoge plafond of ruimtes waarbij het plafond intact moet blijven. Dit model wordt tegen een wand geplaatst. Het model kan uitstekend in een kast of vensterbank worden weggewerkt. hiermee blijft het karakter van de ruimte onaangetast, maar geniet u wel van een aangename temperatuur.

Plafondmodel

Dit model is vooral geschikt voor rechthoekige ruimtes (circa 40m2). Het plafondmodel blaast de lucht strak langs het plafond, met een bereik van maar liefst 10 meter. Plafondmodellen kunnen volledig onder of tot maximaal tweederde in het plafond worden geïntegreerd.

Kanaalmodel

Zoekt u een geruisloze, onzichtbare en volledig tochtvrije airconditioning? Dan raden wij u ons kanaalmodel aan. Dit model wordt volledig boven het plafond gemonteerd. Akoestische kanalen en luchtslangen blazen de lucht via fraaie uitblaasroosters gelijkmatig de ruimte in. U geniet ongestoord van een aangename temperatuur.

Multi Split Systemen

Met een Multi Split airconditioning systeem, is het mogelijk om meerdere binnen units aan te sluiten op één centrale buiten unit, zo heeft u de mogelijkheid om meerdere ruimten te koelen met één buitenunit.