Airconditioning winkel

Klant is koning

Het koopgedrag van klanten wordt door vele factoren beïnvloed. Zo zal een klant wel degelijk belang hechten aan de temperatuur in uw zaak. Tijdens de warme zomermaanden wil een klant zeker niet in een winkel terechtkomen waar de temperatuur veel te hoog ligt. Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat een klant hoge temperaturen onbewust linkt aan een lagere kwaliteit (zelfs in een winkel waar geen groenten of fruit verkocht worden). Hoe dan ook blijken klanten tijdens de zomermaanden langer in winkels aanwezig te blijven als deze behaaglijk koel zijn.

Airco in uw winkel

Airconditioning in een winkel vereist uiteraard een compleet andere benadering dan kantoor- of woonsystemen. Er gelden compleet andere standaarden en maatstaven voor verkoeling in uw winkel.

Indien uw winkel bijvoorbeeld bestaat uit slechts één grote ruimte zal slechts één temperatuurzone noodzakelijk zijn, dat vereist uiteraard een andere aanpak. In dat geval raden wij een zogenaamd master-slave systeem aan. Via deze techniek wordt de gehele ruimte naar één enkele temperatuurzone omgezet door middel van meerdere binnendelen aangesloten op één buitenaansluiting. Ook wanneer een dergelijke buitenaansluiting in het kader van een handelshuurovereenkomst niet is toegestaan hebben wij passende oplossingen om dit euvel te verhelpen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.