Airconditioning woonkamer

De woonkamer is de meest gekoelde kamer binnenshuis. Net daardoor heeft de technologie en onze expertise ervoor gezorgd dat er een ideale mix tussen design, model en locatie mogelijk is – en dit op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Design of onzichtbaar

Iedereen heeft andere voorkeuren, zeker als het aankomt op de zichtbaarheid van het koelsysteem. Daarom biedt VDG Installaties u tal van oplossingen op maat. Wij beschikken over verschillende designmodellen die mooi ogen en perfect kunnen aansluiten binnen uw interieur – modellen die u met trots in uw woonkamer kan laten zien. Daarnaast hebben wij speciale modellen zoals kanaal- en vloermodellen die wij kunnen wegwerken zodat enkel nog een klein rooster zichtbaar is. Hoe dan ook zal een en ander afhankelijk zijn van uw wensen en de mogelijkheden van uw woonkamer. Wij houden daarbij steeds rekening met uw mening en voorkeuren.

Onze visie

Voor ons is uw woonkamer de belangrijkste kamer binnenshuis. Daarom is het uitermate belangrijk dat wij maatwerk leveren op basis van uw wensen. Wij hechten er belang aan dat wij voorafgaand een bezoek kunnen brengen aan de klant en de verschillende mogelijkheden met u kunnen bespreken. Enkel zo kunnen we de beste oplossing voor u verzorgen.